Ouă umplute cu sos de smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu sos de smântână

Ouă umplute cu sos de smântână

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 oua, 1 galbenus crud, miezul de la o felie de franzela inmuiat, o lingurita unt, 1/2 buc. ceapa taiata marunt si rumenita in unt, marar si patrunjel verde tocate fin, sare, piper, 1 1/2 lingura pesmet, salata verde. Sosul se prepara din 3/4 ceasca smintina si o lingurita faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in doua pe lung. Se scot cu atentie galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca cu untul, adaugind apoi galbenusul crud, miezul de piine muiat, verdeata tocata, ceapa, sarea si piperul. Cu aceasta compozitie se umple fiecare jumatate de albus in asa fel incit sa i se dea forma unui ou intreg. Se dau prin pesmet si se prajesc in unt. Se asaza apoi intr-o cratita mica, se toarna deasupra smintina bine amestecata cu faina si se lasa sa fiarba incet la foc foarte mic.
Se servesc calde, asezate pe o farfurie garnisita cu frunze de salata verde.
1.888 vizualizări
716 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
14. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
15. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
19. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.