Ouă umplute picante - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute picante

Ouă umplute picante

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 ouă, 2 gălbenuşuri, 1 lingură de muştar, 100 g ulei, 100 g carne de pasăre sau şuncă, 2 castraveţi în oţet, sare, piper, cîteva frunze de salată verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouăle tari; după ce s-au răcit, se curăţă, se taie în două în lat şi se taie puţin şi din capetele rotunjite, astfel ca ouăle să poată sta în picioare ca niste păhărele. Se scoate gălbenuşul şi se împarte în două. Jumătate se trece prin sită şi se amestecă cu o lingură de muştar cu gălbenuşurile crude şi cu puţină sare. Se pune uleiul, turnîndu-l cîte puţin şi amestecînd mereu, pînă ce este sosul gata.
Gălbenuşurile lăsate deoparte se freacă cu bucăţele de carne de pasăre fiartă ori friptă sau şuncă, date prin maşina de tocat. Se adaugă castraveţii, tocaţi foarte mărunt, şi o lingură sau două din sosul pregătit mai înainte. Se pune sare şi piper, după gust. Cu această compoziţie, se umplu ouăle cu vîrf. Se toarnă sosul în farfuris cu care vor fi servite la masă şi deasupra se aşează jumătăţile de ou umplut. Împrejur, se pun foi de salată verde sau aspic tocat.
3.998 vizualizări
880 tipăriri
9 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
13. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
18. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
19. Salată de conopidă cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
20. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
21. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
23. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
26. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
27. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
28. Ouă cu creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Ouă cu pătrunjel şi iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.