Pandişpan reuşit - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri » Pandişpan reuşit

Pandişpan reuşit

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 320 g faina, 320 g zahar, 2 plicuri de maia sau maia cat o nuca mare, 8 oua.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ingredientele sunt pt un vas cu diametrul de 26 cm. Se bat toate ingredientele cu mixerul, 2 minute. Se rastoarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune in cuptorul incins pentru 30-40 min la foc potrivit.
7.415 vizualizări
1.164 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Pandişpan (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.