Papanaşi cu brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Papanaşi cu brânză de vacă

Papanaşi cu brânză de vacă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 g unt, gris, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute.
Se scurg si se servesc fierbinti cu unt.
3.988 vizualizări
893 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
15. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
19. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
26. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
28. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.