Papricaş de pui cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Papricaş de pui cu ciuperci

Papricaş de pui cu ciuperci

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ceapa, 250 g ciuperci, 1/2 legatura patrunjel verde, 400 g piept de pui, piper, 2-3 linguri faina, 1 lingura unt, 2 linguri ulei, cca 200 ml zeama concentrata de pasare (Knorr + apa), 150 g smantana, sare, 1 lamaie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si se toaca marunt. Ciupercile, curatate, se taie - in functie de dimensiune - in doua sau in patru. Patrunjelul, spalat si zvantat, se taie marunt (cateva frunzulite se pastreaza pentru garnisit). Se spala carnea cu apa rece, se zvanta, se pipereaza, se taie fasii late de 1 - 1 1/2 cm, se da prin faina si pe urma se prajeste in untul amestecat cu ulei, pana ce se rumeneste usor. Se scoate din tigaie si se pune deoparte. In locul ei se introduc ciupercile, se prajesc putin si apoi se adauga ceapa, care se dunstuieste, pana ce devine sticloasa. Se sting cu zeama de carne si se lasa sa fiarba la foc potrivit cca 3 minute. Se incorporeaza smantana, se lasa papricasul pe foc sa se mai ingroase si se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie. La urma, se introduce si carnea, dar numai ca sa se incalzeasca.
Se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte, garnisit cu frunzulite de patrunjel si bucati de lamaie.
3.155 vizualizări
756 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.