Pârjoale - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Pârjoale

Pârjoale

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cea mai buna carne pentru pirjoale sint antricoatele, desi sint bune si celelalte parti (in afara de cele pentru supa). Piinea alba pentru pirjoale trebuie sa fie veche. Apa este necesara pentru ca pirjoalele sa fie mustoase. Pirjoalele sint mai gustoase daca apa se inlocuieste cu lapte sau cu supa de carne. Tocatura se prepara astfel: se curata carnea de pielite, se taie bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu miez de piine alba rece muiat in apa sau in lapte si stors. Se adauga 5-6 lingurite de apa rece sau supa de carne, ceapa tocata marunt si prajita in untura verdeata taiata marunt, oua, sare, piper si usturoi pisat. Se bate bine compozitia cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta uniforma. Se formeaza cu mina pirjoale in forma lunguiata, se dau prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa, la foc potrivit. Pirjoalele se prajesc numai cu putin timp inainte de a le servi la masa.
Se servesc fierbinti cu cartofi fierti sau prajiti, piure de cartofi, macaroane, legume fierte si oparite cu unt, precum si cu salata verde sau muraturi.
3.737 vizualizări
816 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pârjoale de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Pârjoale de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Pârjoale de ou cu sos alb (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pârjoale cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Pârjoale de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Sote de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Pârjoale umplute cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.