Pârjoale de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pârjoale de ficat

Pârjoale de ficat

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg ficat de porc, 1 ou, un cartof crud, faina, verdeata, piper, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute.
Se servesc cu salata de rosii sau cu cartofi natur.
4.516 vizualizări
1.037 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pârjoale de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
19. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sote de ficat cu măr copt (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.