Pârjoale din peşte - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Pârjoale din peşte

Pârjoale din peşte

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 kg peşte, 300 g ceapă, 4 ouă, 150 g pîine, 150 g făină, 200 g pesmet, 50 g usturoi, 250 ml ulei, 100 ml vin alb, 1 legătură mărar, sare, piper măcinat, după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se fileteaza (dezoseaza) si se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, apoi se inabusa in 100 ml ulei si 100 ml supa de peste. Se raceste si se amesteca cu bucatile de peste si painea inmuiata in 100 ml vin si supa de peste, apoi stoarsa. Se trec componentele prin masina de tocat carne cu sita fina. In pasta obtinuta se adauga 2 oua batute spuma, piperul, usturoiul curatat si pisat, mararul curatat, spalat si taiat marunt, sare. Se amesteca bine componentele pina se omogenizeaza. Din compoziţia rezultata se modeleaza pirjoale de marimea unui ou, care se trec prin faina, oua batute spuma, pesmet si se prajesc in ulei infierbintat.
Se servesc cate una sau doua la portie, cu diferite garnituri de legume.
2.081 vizualizări
758 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
11. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
29. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.