Pască cu brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Pască cu brânză de vacă

Pască cu brânză de vacă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat.
Umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaca nu prea grasa, 50 g unt, 150 g zahar, 200 g smantana, 1 lingura praf de copt, zahar pudra.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, untul, oul, galbenusul de ou si sarea, framantandu-se repede, pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-o foaie de plastic si se pune o ora la frigider.
Doua treimi din aluat se intind cu sucitorul pe tabla de prajitura, presarata cu faina si se aseaza apoi pe fundul unei forme rotunde, cu diametrul de 26 cm. Aluatul ramas se intinde pe marginea formei, de jur-imprejur.
Umplutura: Se despart ouale. Se pune branza de vaci sa se scurga pe o sita. Se amesteca bine untul, zaharul si galbenusul de ou, pana cand zaharul se dizolva complet. Se combina cu branza scursa, smantana si praful de copt. Se bat albusurile spuma si se introduc si ele in compozitie.
Se intinde amestecul de branza de vaca peste aluatul din forma. Se baga la cuptor si se coace circa 45-50 de minute, la treapta a treia a aragazului. Dupa ce pasca e gata, se stinge cuptorul, dar prajitura se mai lasa inauntru inca zece minute.
Se scoate afara si se lasa sa se raceasca in forma, asezata pe un gratar. Inainte de a se servi, se pudreaza cu zahar praf.
25.503 vizualizări
1.834 tipăriri
39 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
15. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
19. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
26. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
28. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.