Pastă de brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Pastă de brânză de vacă

Pastă de brânză de vacă

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g brinza de vaca, 2 oua, 50 g ceapa, 20 g sare, 50 g unt, 60 g marar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun intr-un castron brinza de vaci, galbenusurile, ceapa rasa, untul si sarea. Se freaca toate pina se obtine o pasta omogena, la care se adauga mararul tocat.
Se serveste ca atare, facuta tartine (cu piine prajita), fie cu compozitia respectiva se umplu ardei grasi curatati de simburi.
3.800 vizualizări
875 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
21. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
22. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
23. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
26. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.