Păstrăv cu fenicul şi roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Păstrăv cu fenicul şi roşii

Păstrăv cu fenicul şi roşii

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 păstrăvi, 4 roşii, 500 g cartofi, 1 bucată fenicul, 1 lămîie, 300 ml vin alb demisec, 1 ţelină, 1 lingură de miere, 1 lingură de sos de soia, 2 căţei de usturoi, seminţe de chimen, sare, piper, sfeclă roşie, varză roşie, pătrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Păstrăvii se curăţă, se eviscerează, se spală şi se pun la scurs. Se condimentează, se aşază într-o tavă şi se stropesc cu două linguri de ulei.
Se adaugă vinul alb, o cană de apă, ţelina curăţată şi tăiată în felii subţiri. Feniculul se spală, se taie în fe­lii subţiri şi se pune într-un castron.
Într-o tigaie se încălzesc două linguri de ulei, se adaugă feniculul tăiat, se prăjeşte până când devine auriu, se adaugă sosul de soia, mierea şi o jumătate de linguriţă de seminţe de chimen. Se prăjesc două minute, se lasă să se răcească puţin şi se pun peste peşte.
Roşiile se taie în felii şi se aşază în tavă, printre bucăţile de peşte. Se presară verdeaţă tocată, suc de lămîie, usturoi şi se introduce tava în cuptor. Se ţine 25-30 de minute sau până când peştele este gata.
Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb în apă cu sare. Se taie în felii şi se servesc alături de păstrăvii cu legume.
Se poate servi cu salată de sfeclă roşie sau salată de varză roşie.
2.218 vizualizări
667 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.