Păstrăvi cu migdale - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Păstrăvi cu migdale

Păstrăvi cu migdale

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/4 lingurita praf de mustar, 4 pastravi (200 g fiecare), 90 g unt, 1/2 pahar migdale sarate si decojite, 1/2 pahar vin alb, 5 linguri suc de lamiie
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: 1. Se curata pastravii se spala si se taie aripioarele.Se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata cu piper, marar uscat si praf de mustar. 2. Cu o pensula se pune suc de lamiie pe pastravi dupa care se tavalesc iarasi prin faina. 3. Se pune untul la topit intr-un vas destul de incapator, se prajesc midalele pina devin aurii dupa care se scot pe un servet absorbant. Se pun pastravii la prajit pe foc potrivit se intorc doar o singura data avind grija sa nu se rupa. Dupa ce au deja culoare aurie se scot pe un servet absorbant. 4. In vas se adauga sucul de lamiie care a ramas, vin se lasa sa ajunga pina la punctul de fierbere pina ce sosul se ingroasa se adauga migdalele. 5. Pastravii se aseaza pe un platou (sau fiecare pe farfurie separat) si se toarna sosul peste pastravi. Se serveste imediat. Se poate servi cu cartofi natur, cartofi intregi facuti la cuptor (in folie de aluminium).
2.804 vizualizări
804 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
2. Tort de migdale cu frişcă (Dulciuri > Torturi)
3. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Păstrăvi rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Păstrăvi fierţi cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Păstrăvi în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
12. Semilune cu migdale şi peltea de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
13. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Păstrăvi cu piper verde şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Franzeluţe (muffins) cu migdale şi mac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Pătrate cu migdale zdrobite (Dulciuri > Prăjituri)
17. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Colac cu migdale şi cremă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
20. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
22. Supă de mazăre cu migdale (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Tort cu migdale şi mascarpone (Dulciuri > Torturi)
24. Tort Moca garnisit cu migdale (Dulciuri > Torturi)
25. Tort cu migdale şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
26. Tort de migdale, alune sau nuci (Dulciuri > Torturi)
27. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Păstrăvi cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Păstrăvi cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.