Păstrăvi cu sos gascon - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Păstrăvi cu sos gascon

Păstrăvi cu sos gascon

Ingrediente: 6 pastravi, sare, 2 linguri otel, 2 linguri unt, 2 linguri ulei, usturoi, verdeata, 100 gciuperci, un pahar vin alb, 3 sardine conservate, 2 galbenusuri crude.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pregateste sosul astfel: se curata si se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun sa scada intr-o cratita cu unt, un praf de sare si usturoi tocat marunt. Cand s-au inmuiat, se adauga peste ciuperci un pahar de vin alb si verdeata tocata marunt. Sosul se fierbe la foc mic 20 min. Separat se freaca galbenusurile cu uleiul,iar maioneza obtinuta se toarna incet peste sosul de ciuperci caldut. Se amesteca in continuare ca sa nu se taie maioneza si se tine cratita pe marginea plitei pana cand sunt gata pastravii. Acestia se pun sa fiarba 15 min. la foc mic in apa cu otet, se scot si se asaza pe un platou putin adancit la mijloc. Se acopera cu sos si se servesc imediat.
2.908 vizualizări
694 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
17. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
22. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
23. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
24. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
25. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
26. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.