Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pateuri cu carne (II) |
|
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi) 11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 16. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 18. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 22. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 24. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 25. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 27. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 28. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi) 29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |