Pateuri cu carne de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pateuri cu carne de pui

Pateuri cu carne de pui

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 piept de pui tocat, 1 catel de usturoi, 1 lingurita de boia, 1 lingurita de chimen, 2 fire de ceapa verde taiata, 1 rosie taiata cuburi, 2 linguri de masline, sucul de la 1 lamaie, 500 g de foetaj.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 200 grade C. Incingeti 2 linguri de ulei si prajiti carnea, tocata, de la un piept de pui timp de 1 minut. Adaugati 1 catel de usturoi, zdrobit, 1 lingurita de boia si 1 lingurita de chimen si tineti pe foc inca 3 minute. Adaugati 2 fire de ceapa verde, taiata, 1 rosie, taiata cuburi, 2 linguri de masline, tocate, si sucul de la 1 lamaie si lasati compozitia sa se raceasca.
Intindeti 500 g de foetaj intr-o foaie de 5 mm grosime si decupati cercuri de 10 cm. Asezati in mijloc cate o lingurita din compozitie si indoiti aluatul pentru a inchide pateul, apasand marginile cu o furculita. Pastrati la rece timp de 15 minute si apoi dati la cuptor alte 10 minute.
Serviti pateurile presarate cu boia.
4.453 vizualizări
867 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.