Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii

Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii

Ingrediente: Perisoarele: 250 g piept de pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ou, 25 g faina, piper, marar, patrunjel, sare.
Sosul: 50 g untdelemn, 1/4 l apa, 1/2 l suc de rosii, ceapa rasa fin o lingurita, 25 g faina, marar, telina, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si franzela.La tocatura se adauga oul intreg sau albusurile, faina, 1/2 lingurita sare fina, un virf de cutit de piper, o lingurita cu virf de marar sau patrunjel taiat marunt si se amesteca bine.Intr-o cratita de 2 l, se caleste ceapa cu 3 linguri de untdelemn sau alta grasime, la foc mic, numai un minut si se stinge imediat cu 1/2 l apa.Cind clocoteste apa, se ia cu lingurita din compozitie o cantitate cam cit o nuca; in palma udata cu apa rece i se da forma rotunda si se pune direct in apa.Grasimea se infierbinta cu ceapa, un minut, la foc mic si, imediat, se stinge cu sucul de rosii si apa.Cind clocoteste lichidul, se adauga perisoarele.Se fierb 30-40 minute, intorcindu-se in lichid.Se incearca una, pentru a verifica daca sint fierte si la mijloc.Cind sint bine fierte, se completeaza lichidul cu suc de rosii sau cu apa rece, ca sa nu se formeze cocoloase, apoi se amesteca in sos;se lasa sa fiarba citeva clocote.Daca este prea gros, sosul se dilueaza putin, ca sa aiba consistentaunei smintini subtiri.Se potriveste gustul cu sare, iar pentru aroma se adauga frunze de marar sau patrunjel si frunze de telina, taiate marunt.Perisoarele se servesc simple sau cu piure de cartofi, sau cu garnitura de orez.
2.957 vizualizări
787 tipăriri
8 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.