Peşte alb cu cartofi şi muştar - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte alb cu cartofi şi muştar

Peşte alb cu cartofi şi muştar

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi rezistenti la fiert (cu coaja roz), sare, piper, 350 ml apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, 200 g smantana, 1-2 linguri de mustar, 6 fileuri de cod (salau sau merluciu), sucul unei lamai, 30 g unt, 2 fire de ceapa verde, 1/2 legatura de busuioc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie in doua, pe lat, apoi in feliute subtiri. Se pun in tava cuptorului, se sareaza, se pipereaza.
Se amesteca mustarul cu smantana si apa fiarta cu Delikat, se toarna peste cartofi si se lasa 25 de minute in cuptorul incins dinainte.
Fileurile de peste se spala, se zvanta si se stropesc cu suc de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se pun peste cartofii din cuptor. Se pun deasupra bucatele de unt si se mai lasa 20 de minute.
Cand se serveste, pestele se presara cu ceapa verde taiata ineluse subtiri si busuiocul tocat marunt.
1.804 vizualizări
672 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
27. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
29. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.