Peşte alb cu varză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte alb cu varză

Peşte alb cu varză

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 varză mică (1 kg), 20 g unt, sare, piper, 1 lămîie, 100 ml zeamă concentrată de legume (Knorr+apă), 100 ml smîntînă (frişcă nebătută), 500 g fileuri de peşte alb (cod, merluciu, şalău, etc.)
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curăţă varza, se taie mai întîi în 4 şi pe urmă fîşii, se spală şi se lasă să se scurgă. Se căleşte în untul încins, se adaugă sare, piper şi coajă rasă de lămîie, se stinge cu zeama de legume şi smîntînă şi se lasă să fiarbă încet, cu capac, circa 20 de minute.
Într-o oală, se pune pe foc apă cu sare şi se încorporează o jumătate de lămîie tăiată felii şi cealaltă jumătate stoarsă (zeama). Se spală peştele, se zvîntă şi se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute din momentul cînd apa clocoteşte.
Varza se sărează, se piperează, se acreşte cu puţină zeamă de lămîie şi se serveşte cu peştele, eventual şi cu o garnitură de cartofi fierţi.
1.788 vizualizări
693 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
2. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
3. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
4. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
7. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Varză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
15. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.