Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: Orice fel de peşte fiert, făină, unt, lapte, praz, spaghete, caşcaval ras.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Se întrebuinţează orice peşte fiert, căruia i s-au scos oasele şi pielea. Se fierb spaghete în apă cu sare (în cantitate dublă faţă de peşte). Se face un sos alb din unt, făină şi lapte în care am fiert puţin praz. Se lasă să fiarbă câteva minute, la foc mic. într-o tavă unsă cu unt, se pun câteva linguriţe de sos, bucăţile de peşte, iarăşi câteva linguriţe de sos, se acoperă cu spaghetele bine scurse, se toarnă restul de sos, se presară caşcaval ras. Se dă la cuptor până se rumeneşte frumos pe deasupra.