Piept de curcan cu garnitură de pere - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de curcan cu garnitură de pere

Piept de curcan cu garnitură de pere

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 500 g fileuri de piept de curcan, sare, piper negru, 400 ml supa de pasare, 1/2 plic amestec condimente pentru friptura de curcan, 1 lingurita condiment picant lichid sau praf, 170 g afine congelate, 2 pere, 2 linguri unt, 1 lingura zahar, 6 linguri vin sec rosu.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu partea cu pielea in contact cu tigaia.se intoarce si se mai prajeste 3 min. Se asaza intr-o forma de sufleu, cu partea cu pielea in sus. Zeama de la prajit se stinge cu supa de pasare si se mai lasa sa fiarba 5 min. Se aduga condimentul picant si afinele si se da la fiert. Se adauga la friptura si se coc 30 de minute. Se taie in doua perele si se scot semintele. Se calesc in unt 5 min. Se adauga zahar. Carnea se tine la cald. Se toarna sosul intr-o craticioara, se adauga vin si se da in fiert. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu pere si carne.
3.504 vizualizări
764 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
7. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
8. Somon cu garnitură de cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
14. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
30. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.