Piept de găină umplut - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Piept de găină umplut

Piept de găină umplut

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de gaina, 1 ficat, 1 pipota, 1 ou, unt, sare, piper, grasime, miez de franzela muiat in lapte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie pieptul de gaina in felii si apoi se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota, miezul de franzela muiat in lapte si bine stors, resturile de la piept se trec prin masina de tocat carne. Fiecare felie de piept se umple cu aceasta umplutura, se ruleaza si se leaga. Intr-un vas se pune multa grasime (asa ca la gogosi), se scufunda aceste rulouri in grasimea bine incinsa, dupa ce mai intii au fost tavalite prin ou si pesmet.
Se rumenesc si se servesc fierbinti.
3.144 vizualizări
815 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
16. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
17. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
18. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.