Piept de gâscă cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de gâscă cu ciuperci

Piept de gâscă cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de gisca, 1 ficat de gisca, o felie de piine, o ceapa, 3 oua, 100 g unt, sare, piper, 250 g de ciuperci, 1/2 pahar cu vin alb, patrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se dau prin masina de tocat de doua ori pieptul de gisca si piinea. Se taie ficatul in felii potrivite. Se toaca marunt ceapa si se aureste intr-o lingura de unt, apoi se pune peste carne. Se adauga, tot aici, galbenusurile, sare si piper. Se omogenizeaza bine compozitia, apoi se pune intr-o tava astfel: 1 strat de carne tocata, 1 rind de felii de ficat si se repeta. Deasupra se pun cuburi mici de unt si ciuperci (jumatate din acestea), apoi se da la cuptor cu foc domol. Se taie fin restul de ciuperci, se calesc in unt, se pune patrunjel verde si, cind apa lasata de ciuperci a scazut, se pune vinul. Se potriveste de sare si piper, se lasa sa fiarba. Se taie in felii mai groase compozitia coapta si se serveste cu sosul de ciuperci si smintina.
1.889 vizualizări
684 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.