Piept de gâscă fondanat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de gâscă fondanat

Piept de gâscă fondanat

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept curatat de piele, 200 ml vin rosu, 100 ml otet, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 1 ceapa, 100 g slanina afumata, 200 ml smantana, 1 lingurita de faina, sare, piper boabe, 1-2 linguri de mustar, 1 foaie de dafin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca vinul cu otetul si cu atata apa cat sa fie placut acrisor.
Se fierbe zarzavatul taiat rondele, se condimenteaza cu piper si foi de dafin si se toarna fierbinte peste carne.
Se lasa sa stea pana a doua zi. Se topeste slanina si se prajeste carnea, se adauga zarzavatul scurs si se mai calesc impreuna, apoi se adauga putina zeama si se inabusa.
Cand carnea se desprinde de os, se scoate, se pune pe un fund de lemn si se taie felii.
Se face o pasta din faina si smantana, se toarna peste sos si se amesteca toate cu mixerul sau se trec prin strecuratoare.
Se asaza feliile de carne in sos si se adauga mustar.
Se serveste cu crochete de cartofi sau cu spaghete.
4.827 vizualizări
927 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
13. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Gâscă a la Oradea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Gât de gâscă umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
20. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Gâscă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
27. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.