Piept de pui cu felii de măr (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de pui cu felii de măr (I)

Piept de pui cu felii de măr (I)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de pui dublu (de circa 300 g, taiat in doua), sare, o lingura de unt topit, praf de curry, o lingurita miere, 100 ml suc de mere, un mar mare, cateva fire de patrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea de pui, se zvanta, se sareaza usor si lasa sa se rumeneasca pe ambele parti in untul incins. Se presara cu curry si se toarna peste ea mierea amestecata cu sucul de mere. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba incet, circa 15 minute. Se curata marul (nu e obligatoriu), se indeparteaza partea lemnoasa, se taie felii si se dunstuieste si el impreuna cu carnea vreo cinci minute. Se gusta de sare, se presara cu patrunjelul verde tocat si se serveste cu o garnitura de orez fiert.
1.892 vizualizări
648 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
5. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
16. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.