Piept de pui cu sos de măsline - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de pui cu sos de măsline

Piept de pui cu sos de măsline

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 piepti de pui dezosati (600 g), sare, piper, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura ace de rozmarin maruntite, 2 linguri zeama de lamaie, 1/2 legatura busuioc, 1 pahar branza de vaci (150 g), 150 g frisca nebatuta (smantana subtire), 5 linguri lapte, 2 linguri masline tocate marunt, 1 lingura capere tocate.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea de pui, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se prajeste circa 7 minute in uleiul incins. Cu un minut inainte de-a o scoate din tigaie se presara cu rozmarin si se stropeste cu zeama de lamaie.
Busuiocul spalat si zvantat se taie marunt si se amesteca cu branza, frisca sau smantana si laptele. Se incorporeaza maslinele si caperele tocate si se gusta de sare si piper. Pieptii de pui prajiti se taie felii si se servesc cu sosul de branza si masline. Ca garnitura: salata de rosii si cartofi prajiti.
Pentru ca sosul sa nu contina atatea grasimi, puteti inlocui frisca sau smantana cu iaurt.
4.583 vizualizări
825 tipăriri
14 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.