Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi

Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 borcănele de ardei mici muraţi, curăţaţi de seminţe şi tăiaţi în bucăţele, 8-10 căţei de usturoi tocaţi mărunt, 1/2 cană supă de pui, 1 lingură oţet de vin alb, 3/4 cană vin alb, ulei, 4 jumătăţi de piept de pui fără os şi fără piele, bătuţi ca pentru şniţel, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Într-o tigaie, se încinge uleiul şi apoi se prăjeşte pieptul de pui pe ambele părţi pînă devine auriu pe dinafară. Se iau din tigaie şi se ţin pe o farfurie la cald. În tigaie. se adaugă usturoiul tocat mărunt şi se prăjeşte cam 30 secunde, apoi se adaugă oţetul şi vinul, apoi ardeii mici tăiaţi în bucăţele mici. Se dă în clocot.
Se serveşte cu cartofi piure şi cu sosul din tavă.
4.778 vizualizări
847 tipăriri
12 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
29. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.