Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: 2 borcănele de ardei mici muraţi, curăţaţi de seminţe şi tăiaţi în bucăţele, 8-10 căţei de usturoi tocaţi mărunt, 1/2 cană supă de pui, 1 lingură oţet de vin alb, 3/4 cană vin alb, ulei, 4 jumătăţi de piept de pui fără os şi fără piele, bătuţi ca pentru şniţel, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Într-o tigaie, se încinge uleiul şi apoi se prăjeşte pieptul de pui pe ambele părţi pînă devine auriu pe dinafară. Se iau din tigaie şi se ţin pe o farfurie la cald. În tigaie. se adaugă usturoiul tocat mărunt şi se prăjeşte cam 30 secunde, apoi se adaugă oţetul şi vinul, apoi ardeii mici tăiaţi în bucăţele mici. Se dă în clocot.
Se serveşte cu cartofi piure şi cu sosul din tavă.