Piept de pui marinat cu varză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de pui marinat cu varză

Piept de pui marinat cu varză

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 600 g piept de pui, 3 linguri muştar, 150 g roşii pasate din conservă, 1 linguriţă sare, zahăr, 40 ml coniac, 1/2 căpăţână varză, 1 legătură ceapă verde, 2 linguri ulei, 200 ml supă de legume (instant), 1 lingură făină, 200 g smântână.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spală, se zvântă şi se taie în bucăţi mari. Se amestecă muştarul cu roşiile din conservă, coniacul, sare, puţin zahăr şi se pune carnea în această marinată. Se lasă să stea circa 1 oră la frigider. Între timp, se curăţă varza, se taie în bucăţele, se spală şi se scurge. Ceapa verde se curăţă şi se taie inele. Se încinge uleiul într-o tigaie, se călesc ceapa şi varza, se scot şi se pun deoparte. Se scoate carnea din marinată, se scurge bine şi se frige în grăsimea din tigaie. Se adaugă legumele şi marinata, se amestecă, apoi se toarnă supa de legume. Se încorporează făina şi smântâna şi se lasă să fiarbă totul circa 10 minute la foc potrivit.
Se serveşte carnea cu sosul şi legumele şi garnitură de orez fiert sau piure de cartofi.
1.827 vizualizări
712 tipăriri
15 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Varză cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
27. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.