Piept de viţel umplut (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de viţel umplut (I)

Piept de viţel umplut (I)

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g cirnaciori, 50 ml smintina, sare, piper, 3 lg vin, 2 felii piine alba, 2 linguri unt, 2 linguri patrunjel, 2 cepe, 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari, 250 g arpagic, 2 morcovi, 200 g ciuperci, 2 linguri faina sau amidon.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si se prajesc intr-o lingura de ulei. Se curata ceapa si ciupercile se toaca si se calesc in unt. Se amesteca toate cu umplutura de cirnati si se presara patrunjel tocat. Carnea se condimenteaza, se adauga umplutura, se ruleaza, leaga si se pune la prajit in ulei citeva minute. Se da la cuptor apoi, 60 min. Morcovii se taie in cubulete egale, arpagicul se curata si se adauga linga rulou. Se toarna 300 ml apa si se mai tine la cuptor. Din cind in cind se stropeste ruloul cu sos. Cind este prajita se scoate rulada pe un platou si se indeparteaza ata.
Sosul se strecoara printr-o sita apoi se leaga cu putina faina si se lasa sa mai dea un clocot. Se condimenteaza cu sare si piper. Legumele coapte se pun linga rulou. Se presara cu patrunjel tocat si se poate servi.
1.767 vizualizări
653 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
8. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
11. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.