Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Piftie de gâscă sau curcan |
|
Alte reţete |
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) 5. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 7. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 8. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri) 22. Piftie bănaţeană (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Gâscă a la Oradea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Gât de gâscă umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi) 29. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 30. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |