Pilaf cu carne de oaie sau vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pilaf cu carne de oaie sau vacă

Pilaf cu carne de oaie sau vacă

Timp de preparare: 1 h 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 600 g carne de oaie sau de vită, 4 linguri ulei, 2 cepe, 2 căţei de usturoi, 3 linguriţe boia dulce de ardei, 100 ml supă de carne (instant), 200 ml vin roşu, 200 g orez, sare, 2 ardei graşi, 2 fire de praz, 800 g roşii, piper, pătrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spală şi se taie bucăţele, care se prăjesc în uleiul încins. Se adaugă ceapa şi usturoiul curăţate şi tăiate mărunt şi se lasă să se călească puţin. Se presară cu boia şi se sting cu 100 ml supă. Se acoperă cratiţa şi se lasă să se înăbuşe, până se evaporă lichidul. Se toarnă vinul roşu şi se lasă să fiarbă acoperit, circa o oră, la foc moderat. Dacă este nevoie, se mai adaugă supă. Orezul se fierbe pe jumătate în apă uşor sărată. Ardeii graşi şi prazul se curăţă, se apală şi se taie cubuleţe. Se pun peste carne, împreună cu roşiile decojite şi tăiate bucăţele, orezul scurs, sare şi piper. Se dă cratiţa la cuptor până fierbe orezul complet.
La sfârşit, se presară cu verdeaţă tocată.
3.137 vizualizări
780 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
17. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.