Pilaf cu pui şi caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pilaf cu pui şi caşcaval

Pilaf cu pui şi caşcaval

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de pui, 250 g orez, 2 cepe, 4 linguri de caşcaval ras, 2 roşii, 100 g unt, 1 legătură pătrunjel, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăţi şi o pui la fiert în apă cu sare. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în unt, adaugi orezul spălat şi le laşi pe foc 10 minute. Scoţi din zeamă carnea fiartă şi zeama o foloseşti ca să stingi ceapa şi orezul călite. Potriveşti de sare şi piper, presari 2 linguri de caşcaval şi laşi să fiarbă. După ce a fiert orezul, pui roşiile decojite şi tăiate bucăţele, o lingură de caşcaval, carnea fiartă şi laşi mâncarea să scadă pe foc mic încă 10 minute. Când e gata, presari pătrunjelul tocat şi caşcavalul răzuit (o lingură) care ţi-a rămas.
5.874 vizualizări
958 tipăriri
8 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.