Pilaf de miel sau viţel cu caise - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pilaf de miel sau viţel cu caise

Pilaf de miel sau viţel cu caise

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g carne de miel sau vitel, 2 linguri ulei, sare, piper, scortisoara, chimen, 1/4 l zeama de zarzavat (Knorr+apa), 300 g orez, 250 g caise proaspete (sau din conserva), 1/2 legatura menta, 1 iaurt (150 g).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta, se taie bucati potrivite si se prajeste putin intr-o lingura de ulei incins. Se condimenteaza cu sare, piper, scortisoara si chimen (pisate). Se toarna peste ea zeama concentrata de zarzavat si se lasa sa fiarba incet, circa o jumatate de ora. Dupa primele 10 minute, se adauga morcovii curatati si taiati marunt si se lasa si ei sa fiarba. Se fierbe orezul si se acopera vasul cu un stergar, pentru ca boabele sa se umfle. Se fierb caisele (fara samburi) pana ce se-nmoaie (daca sunt din conserva, se scurg pur si simplu), se lasa sa se raceasca si se taie spalturi. Intr-o cratita, se-ncinge uleiul ramas, se prajeste orezul fiert circa 5 minute, se adauga bucatile de carne, morcovii si caisele si se gusta de sare si piper. Menta proaspata si zvantata se toaca marunt, se amesteca cu iaurtul si se serveste impreuna cu pilaful.
2.193 vizualizări
706 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
29. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.