Plăcintă cu praz şi anghinare - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Plăcintă cu praz şi anghinare

Plăcintă cu praz şi anghinare

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Aluatul de cartofi: ulei de legume, 2 cartofi curatati de coaja si taiati in patru, 1 ceapa curatata de coaja si taiata in patru, 2 linguri de faina, 1 ou, sare de mare si piper, dupa gust.
Umplutura: 1 lingura ulei de masline, 1 ceapa mica tocata, 3 bucati praz (partea alba si cea verde) uscate si taiate rondele, 1 catel de usturoi tocat, 250 g anghinare taiata in patru, 1 cana crutoane (din doua felii de paine prajita), 1 lingura faina, 3 linguri lapte, sare de mare si piper, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara aluatul si se pune la cuptor 20 de minute, dupa care se scoate si se lasa sa se raceasca, fara a stinge focul din cuptor.
In timp ce aluatul se coace, se prepara umplutura. Se pune uleiul intr-o tigaie de teflon si se pune pe foc. Se adauga ceapa, prazul si usturoiul si se lasa pe foc timp de 2 minute, amestecand continuu. Se da focul la minimum, se acopera vasul si se mai lasa 5 minute.
Se adauga anghinarea, 1/2 ceasca de crutoane, sare de mare si piper, dupa gust. Se dizolva faina in zer si se adauga in compozitie. Se lasa pe foc, se lasa sa se raceasca si se gusta, daca este necesar se mai adauga sare de mare si piper.
Se pune umplutura peste aluat, iar deasupra se asaza restul de crutoane. Se mai pune la cuptor pentru 15 minute, dupa care se scoate si, dupa 15 minute, se poate servi.
2.238 vizualizări
744 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.