Platou cu aperitive - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Platou cu aperitive

Platou cu aperitive

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 salate verzi, 8 bucati de paine prajita, 8 cartofi mari, 3 morcovi, 100 g masline negre, 2 gogosari din muraturi, 3-4 capatani de usturoi, boia iute, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pe un platou mai mare se aranjeaza frunzele spalate de salata verde. Peste salata se pun feliile de paine prajita (se socotesc doua felii pentru o persoana). Cartofii se fierb, se curata si se taie in rondele care se asaza peste feliile de paine prajita. Gogosarii si morcovii se taie in cubulete si se adauga peste cartofi. Se face apoi un mujdei concentrat din 3-4 capatani de usturoi, la care se adauga o lingurita de boia iute si trei lingurite ulei. Mujdeiul se toarna peste legume. Se pune atata mujdei, pana cand bucatile de paine prajita sunt acoperite in intregime. Se adauga maslinele si mararul taiat marunt.
Se serveste dupa ce a stat la frigider o ora.
5.865 vizualizări
791 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Cornete cu creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Platou oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.