Prăjitură cu brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Prăjitură cu brânză de vacă

Prăjitură cu brânză de vacă

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru aluat: 250 g unt moale, 125 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de la o lamaie, 1 galbenus, 375 g faina, 50 g migdale taiate marunt, 2 lingurite rase praf de copt.
Pentru umplutura: 200 g unt moale, 200 g zahar, 1 kg branza de vaca (20% grasime), 4 oua, 40 g amidon, 1 varf de cutit sare, 1 plic zahar vanilat, zeama si coaja rasa de la o lamaie si de la o portocala.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se freaca untul spuma si se adauga - amestecand intruna - zaharul si zaharul vanilat. Se incorporeaza coaja rasa de lamaie si galbenusul, apoi faina, migdalele si praful de copt si se amesteca bine. Se tapeteaza o forma rotunda (cu pereti detasabili) cu hartie pentru copt, se pune pe fund jumatate din aluat, se intinde, apasandu-l cu degetele, si se coace 15 minute in cuptorul incins la 175 grade C. Se freaca untul cu zaharul, se adauga branza de vaci bine scursa si restul ingredientelor, se amesteca bine si se intinde peste aluatul (copt) din tava. Deasupra se presara razatura (restul de aluat dat pe razatoare) si se coace 45 de minute la aceeasi temperatura. Se acopera prajitura (ca sa nu se arda), se reduce temperatura la 150 grade C, se mai lasa sa se coaca inca 60 de minute si pe urma se stinge focul si se lasa sa se raceasca in cuptor.
2.759 vizualizări
742 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
14. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
15. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
17. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
18. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
21. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
26. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
28. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
30. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.