Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni

Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 500 g capsuni, 500 g branza de vaci neteda, 150 g zahar, 4 albusuri, 1 lingurita esenta de migdale, 3 foi de gelatina, 3 linguri zahar cristal.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Amestecati intr-un castron branza de vaci cu 100 g de zahar si cu esenta de migdale. Inmuiati foile de gelatina intr-un bol cu apa rece si puneti pe foc, intr-o craticioara, trei linguri de apa sa se infierbante. Scoateti gelatina din bol, presati-o intre palme ca sa se scurga, puneti-o in apa clocotita (luata de pe foc) si amestecati bine pana ce se topeste. Turnati gelatina peste compozitia de branza si amestecati bine cu telul. Bateti albusurile spuma si incorporati-le usor in compozitie. Tapetati cu hartie (doar pe fund) sase forme rotunde cu marginile drepte, turnati compozitia in ele si lasati-le sa stea la frigider cel putin patru ore. Curatati si spalati capsunile, mixati 200 g cu zaharul ramas si puneti la frigider sosul obtinut. Pastrati 6 capsuni intregi, iar pe celelalte taiati-le in patru. Rasturnati prajiturile - desprinzandu-le cu un cutit cu lama subtire - pe farfurii si indepartati hartia pentru copt. Puneti la mijlocul fiecareia cate o capsuna intreaga si de jur imprejur sferturi de capsuni, turnati peste ele sosul, presarati-le cu zahar si serviti-le imediat.
2.071 vizualizări
685 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.