Pui cu bame (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui cu bame (III)

Pui cu bame (III)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 pulpe de pui, o ceapă, 500 g bame, o ceşcuţă de oţet, 500 g roşii, 1/2 linguriţă de pudră de chili, 3 căţei de usturoi, ulei de floarea-soarelui, sare, piper, coriandru, pătrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Bamele se curăţă, li se taie codiţele şi se pun într-un vas cu apă şi oţet. Se scot într-o strecurătoare şi se lasă la scurs. Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt.

Se încinge ulei într-o cratiţă, se adaugă ceapa şi usturoiul, se călesc 2 min. la foc iute. Bamele se prăjesc într-o tigaie antiaderentă, fără ulei, până când încep să se usuce puţin.

Se pun peste ceapa călită, se adaugă pudra de chili, se călesc câteva minute, apoi se pun roşiile curăţate de pieliţă şi tocate mărunt, un pahar de apă, sare şi piper.

Se fierb 25-30 mi­n., se presară verdeaţă tocată, se opreşte focul şi se acoperă.

Dacă sosul este prea gros, se mai adaugă apă şi se mai fierbe timp de 10 min.

Pulpele de pui se condimentează şi se prăjesc în ulei încins.

Se servesc alături de bamele fierbinţi, presărate cu verdeaţă.

Totul se găteşte la foc mediu, pentru a se păstra gustul specific al bamelor.
3.651 vizualizări
862 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.