Pui cu sos ca la Buzău - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui cu sos ca la Buzău

Pui cu sos ca la Buzău

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 pui potriviti, 150 g unt, 4 rosii mari, o capatina de usturoi, sare, piper, 1/2 l de vin alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie puii in bucati potrivite. Intr-o cratita se pun 100 g unt si, la foc mic, bucatile de carne se auresc frumos. Cind acestea s-au aurit pe toate partile, se pune usturoiul nepisat. Se lasa focul mai mic, se pune 1 pahar de apa, se potriveste de sare si piper, apoi vasul se acopera. Dupa 25 de minute de fierbere, se pun vinul alb, rosiile, curatate de pielite, si se mai fierbe inca 10-15 minute. In continuare, bucatile de carne se scot pe un platou cald, se ia vasul de pe foc si se pune restul de unt, batind bine cu telul. Trecut prin strecuratoare, sosul este turnat peste carne si preparatul poate fi servit.
6.710 vizualizări
901 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
18. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
20. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
22. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
24. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
27. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
28. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.