Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui cu vin |
|
Alte reţete |
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 2. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin) 3. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin) 4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi) 5. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 6. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi) 7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi) 9. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 20. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne) 21. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 23. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri) 24. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 25. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 26. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 28. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe) 29. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) |