Pui împănat cu sos de legume - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui împănat cu sos de legume

Pui împănat cu sos de legume

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 fileuri de piept de pui, 6 felii subtiri de kaiser, 60 g unt, 1 ceapa mica tocata, 1 morcov mic taiat marunt, 1 lingura faina, 1 1/2 ceasca zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), 1 ceasca vin de mere (cidru sau must), 1/4 lingurita piper macinat, 1/4 lingurita nucsoara pisata, scobitori.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se-ncinge cuptorul la 180 grade C si se cresteaza fileurile in locul unde sunt mai groase. In fiecare fanta se introduce cate o felie de kaiser si se fixeaza cu scobitori. Se invelesc cu o folie de plastic si se tin la frigider.
Se-ncinge untul intr-o craticioara, se calesc in el morcovul si ceapa circa 4 minute la foc mic, se adauga faina si cand s-au rumenit se sting cu vinul amestecat cu zeama de carne. Se amesteca sosul ca sa fie neted, se incorporeaza piperul si nucsoara si se lasa sa fiarba la foc potrivit circa 3 minute, amestecand intruna. Cand incepe sa se ingroase, se mai fierbe un minut si se ia de pe foc.
Se aseaza bucatile de carne una langa alta intr-o forma mai plata, termorezistenta. Se toarna peste ele sosul si se dau la cuptor - cu capac - 20-25 de minute.
Se indeparteaza scobitorile si se serveste puiul cald cu o lingura de sos.
7.216 vizualizări
1.037 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
10. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
15. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.