Pui umplut cu castane - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui umplut cu castane

Pui umplut cu castane

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pui, 1 borcan cu castane fierte, 5 pere, 300 ml vin alb, sare, piper, nucsoara, ulei de masline, rozmarin, scortisoara.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puiul se spala, se scoate osul iades, apoi se condimenteaza in interior si exterior cu sarea, piperul si nucsoara. Se incinge ulei intr-o tigaie, se caleste puiul pe toate partile pana cand incepe sa se rumeneasca un pic.
Perele se taie pe jumatate, se scot cotoarele si trei dintre ele se introduc in pui, impreuna cu castanele. Se leaga picioarele puiului cu o ata de bucatarie si se pune pe o farfurie.
Se unge o tava cu ulei, se asaza puiul, se toarna vinul si se adauga un pahar cu apa. Se asaza restul de pere in tava, se presara rozmarin tocat si se introduce tava la cuptor. Este gata cand puiul capata o culoare maronie. Se serveste fierbinte, presarat cu rozmarin proaspat tocat.
Se poate condimenta si cu praf de scortisoara.
2.589 vizualizări
700 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.