Pulpă de berbec înăbuşită - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de berbec înăbuşită

Pulpă de berbec înăbuşită

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pulpa de berbec, 2 linguri grasime, 2-3 cepe, usturoi, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 telina, 1 patrunjel, sare, piper, cimbru, 1 pahar de vin, 2-3 pahare zeama de carne.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata pulpa de pielite si grasime. Se impaneaza cu usturoi, se da sare si piper si se asaza in cratita peste un strat de zarzavat taiat felii: ceapa, usturoi, morcovi,, pastirnac, patrunjel, sare, piper, cimbru, untura, un virf foaie de dafin. Se toarna deasupra un pahar mare de vin si 2-3 pahare zeama de carne sau apa. Se acopera si se da la cuptor sa se coaca inabusit in aburul provenit din fierberea zarzavatului cu vinul si cu restul de ingrediente care dau o aroma speciala fripturii. Focul trebuie sa fie domol si egal. Nu trebuie sa se formeze crusta la inceputul frigerii, deoarece este necesar ca aburul format sa patrunda in interiorul pulpei pentru aromarea fripturii. In timpul frigerii se intoarce carnea si se stropeste. Dupa ce friptura este gata, se trec prin sita toate zarzavaturile impreuna cu sosul.
Se aduna grasimea si carnea se serveste taiata felii cu garnitura de fasole uscata, sau piure de cartofi si sosul respectiv.
1.790 vizualizări
657 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de berbec (reţetă arabă) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
15. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Pulpă de căprioară la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Fudulii de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
26. Pulpă de berbec la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.