Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin

Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin

Ingrediente: 1 pulpa berbec, 125 g slanina, 1 capatina usturoi, 1 lingura untura, 1 paharel vin sau otet, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala bine pulpa si se curata de grasime. Se scoate osul. Carnea se freaca cu sare si se lasa sa stea 30 minute, apoi se impaneaza cu bucati de slanina si catei de usturoi. Se ruleaza carnea stringind bine capetele si se leaga cu o sforicica, astfel incit sa aiba forma lunguiata. Se asaza in tava unsa cu untura, se adauga 2-3 linguri de apa, o lingura de untura, vin sau otet si se da la cuptor la foc mare pina incepe sa se rumeneasca apoi la foc potrivit. In tot timpul frigerii, se unge din cind in cind cu sosul din tava. Cind este gata, se ia din tava, se scoate sfoara si se taie friptura felii nu prea groase. In sosul din tava se pun 2-3 linguri de apa, se lasa sa dea un clocot, se strecoara si se toarna peste feliile de pulpa. Aceasta friptura este foarte gustoasa si rece.
2.622 vizualizări
772 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
14. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
25. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
28. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
30. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.