Raci fierţi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Raci fierţi

Raci fierţi

Ingrediente: 12 raci, 1/2 l apa, 2 catei de usturoi, sare, piper boabe, frunza de dafin, patrunjel, ceapa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Racii trebuie sa fie vii; se spala in mai multe ape si se scurg. In oala se pune numai atata apa cat ii acopera si o lingurita rasa de sare. Se pun vreo 2 catei de usturoi, o frunza de usturoi, o frunza de dafin, un fir de patrunjel, o ceapa. Se fierb la foc iute. Cand clocoteste apa, se arunca inauntru racii, cateva boabe de piper si se lasa sa fiarba numai 5 min. dupa ce au dat in clocot. Se racesc in apa in care au fiert. Se servesc pe un platou ornat cu verdeturi.
3.031 vizualizări
768 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată americană de cartofi (Salate > Salate de legume)
6. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Raci fierţi cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
9. Supă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de caracatiţă cu legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
11. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Gogoşi americane (Dulciuri > Gogoşi)
14. Pilaf de raci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pilaf de raci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de raci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Scordolea de raci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Păstrăvi fierţi cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Clătite americane (Dulciuri > Clătite)
22. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Bureţi de fag conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Gustărică ţărănească (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Caracatiţă cu oţet (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.