Ragout de ţelină cu rulouri de peşte - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Ragout de ţelină cu rulouri de peşte

Ragout de ţelină cu rulouri de peşte

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g telina (radacina), 1/2 lamaie, 3 linguri ulei, 1 catel de usturoi, 1-2 lingurite curry, 150 g smantana, sare, 400 g fileuri de peste dezosat, piper, 1/2 legatura coriandru, 4 linguri vin alb sec (sau concentrat de legume), zeama de lamaie, sare de mare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata telina de coaja si se taie fasii subtiri si lungi de un deget. Se opareste lamaia, se cojeste si jumatate din coaja se taie, de asemenea, fasii subtiri. Telina si coaja de lamaie se prajesc putin in uleiul incins si apoi se lasa sa se dunstuiasca - cu capac - circa 5 minute. Se adauga usturoiul pisat, praful de curry si smantana, se mai lasa sa dea cateva clocote si se gusta de sare. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se taie in doua pe lung, se sareaza, se pipereaza, se presara peste fiecare cate putin coriandru, se ruleaza si se prind - eventual - cu scobitori. Se asaza peste telina cu “lipitura” in jos (ca sa nu se desfaca), se toarna peste ele vinul si se dunstuiesc - cu capac - inca vreo 8-10 minute, pana cand pestele s-a fiert.
Se presara sarea de mare si se servesc cu garnitura de orez.
1.816 vizualizări
718 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
30. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.