Ragout de viţel sau miel cu fasole albă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ragout de viţel sau miel cu fasole albă

Ragout de viţel sau miel cu fasole albă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g fasole alba boabe, 750 g carne de miel sau vitel (pulpa), 2 linguri de untdelemn, sare, piper, o lingurita boia semi-iute, 2 catei de usturoi, o ceapa mare, o conserva de rosii, 1/2 l apa fiarta cu concentrat de vita, o lingurita de ace pisate de rozmarin (se gasesc in comert, la pliculete), o lamaie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun peste noapte boabele de fasole la inmuiat in apa rece.
Se taie carnea in bucatele (cat sa incapa usor in gura) si se prajeste pe rand in ulei incins. Se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de boia.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se pun la calit langa carne. Se adauga conserva de rosii, fasolea, supa de carne si rozmarinul. Se pune totul la fiert, pe flacara mijlocie, vreme de circa o ora, pana ce se fierbe fasolea complet.
Se spala lamaia cu apa fierbinte, se taie in feliute subtiri si se baga in cratita cu 15 minute inainte ca fasolea sa fie fiarta.
Se gusta din nou mancarea de sare si de piper. Alaturi, se potriveste un vin rosu, tare.
2.017 vizualizări
719 tipăriri
21 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
4. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.