Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Rasol din cap de viţel |
|
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 9. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 10. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 11. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 12. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) 18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 22. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 23. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 26. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 29. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci) 30. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi) |