Ardei umpluţi cu salată
Reţetă ovo-lacto-vegetariană
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 8 ardei grasi potriviti, 1 morcov, 1 lingura mazare fiarta, 4 ridichi, 2 cartofi fierti, 1 castravete, 1 ou, 50 ml ulei, 1 lingura unt, 1 lamaie pentru zeama, 1 sfert de varza, 1 legatura de marar, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare: Se spala ardeii, se taie in jumatate pe lungime si se curata de seminte.
Se amesteca cartofii fierti si taiati cubulete, cu mazarea sotata in unt, cu morcovul dat pe razatoarea mica, cu varza taiata fideluta, cu castravetele taiat cubulete, cu mararul fin tocat si cu sare, piper dupa gust.
Se face o maioneza din ou, ulei, sare si zeama de lamaie.
Se amesteca legumele cu maioneza si se umplu jumatatile de ardei, ornandu-se cu feliute de ridichi.
|