Baghetă cu ciuperci
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 1 ceapă, 2 linguri ulei, 350 g carne tocată în amestec, 2 cuburi brânză topită cu ciuperci, 3 linguri ketchup, 100 g ciuperci, sare, piper, 1/2 castravete crud, 50 g caşcaval, 2 pâinici baghetă.
Mod de preparare: Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. Se pune la călit în ulei încins, se adaugă carnea şi se prăjeşte bine, amestecind încontinuu. Se adaugă apoi brânza topită, ketchup-ul şi ciupercile tocate foarte subţire. Castravetele se taie feliuţe. Pâinicile se taie în două pe lungime. Se aşează cu partea tăiată în sus, în tava unsă cu puţin unt. Se pun deasupra câteva feliuţe de castravete, apoi umplutura de carne. Se rade caşcaval şi se coc 10 min.
Se servesc calde sau reci.
|