http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu brânză"

Brânză feta coaptă cu oregano
Reţetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 felii mari de brînză feta, oregano, ulei măsline.

Mod de preparare: Tăiaţi 4 bucăţi de folie de aluminiu, suficient de mari cît să înfăşoare o felie de brînză. Plasaţi în centrul fiecărei folii cîte una dintre cele 4 felii (feliile nu trebuie să fie foarte groase, aproximativ 1-1,5 cm în grosime). Presăraţi oregano peste brînză şi adăugaţi cîteva picături de ulei de măsline. Apoi împăturiţi foliile, astfel încît să acopere integral feliile.
Pachetele astfel realizate sînt aşezate într-o tavă şi se lasă la copt în cuptor preîncălzit pentru 15-20 de minute.
Se serveşte ornată cu diverse legume (ardei, roşii, ceapă) sau simplă.